Wish List - Vivre

Vivre je dućan s ponudom namješaja koji bih proglasila unikatnim na našim prostorima. No to dolazi s visokom cijenom. Povodom Black Friday-a napravili su akcije pa sam izdvojila par zanimljivih artikala.

Ležaljka za dnevni boravak

Ležaljka izgleda iznimno udobno, a kompaktna je pa vjerujem da bi stala u svaki prostor. Zbog stila možda se u svaki ne bi uklopila, ali svakako je akcent u prostoriji. Dolazi u ljubičastoj (ciklama) i crnoj varijaciji.

Cijena 9664 kn
Sniženo na 5335 kn
Link

Chesterfield Purple (preuzeto sa Vivre)

Stolica

Ova stolica me podsjeća na cvijet, a zbog svoje posebnosti istaknula bi svaki prostor. Jeste li pogodili već do sada da volim ljubičastu? 😊

Cijena 3455 kn
Sniženo na 1505 kn
Link
Nicia Purple (preuzeto sa Vivre)

Barska stolica

Naše barske stolice su se već malo rasklimale pa bi ih valjalo zamijeniti novima. Ova izgleda odlično, a najbolje bi nam odgovarala u crnoj boji, od ponuđene crne i boje čokolade.

Cijena 577 kn
Sniženo na 1289 kn
Link

Blair Chocolate (preuzeto sa Vivre)

Stolić

Ovako romantičan stolić možete uklopiti svugdje jer nije nametljiv u jednostavnoj bijeloj boji. Možda bi najbolje odgovarao balkonu za ispijanje jutarnje kave/čaja ili za držanje nekog lijepog cvijeta. U ovom stilu imate za kupiti i Ikeine teglice za cvijeće, iako ih ja koristim za držanje kozmetičkih kistova, olovki za oči i usne te ostalih visokih, a uskih predmeta. Sve u Ikea Skurar seriji možete pogledati ovdje.

Cijena 259 kn
Sniženo na 623 kn
Link

Lace (preuzeto sa Vivre)

Do čitanja,
Illy

Nema komentara:

Objavi komentar