New In - Kreativni Kutak

Sanja Brusan iz Kreativnog Kutka poslala je krasne stvari od kojih je dio za nagradnu igru koja se održava za nekoliko dana.

Ukoliko ste u blizini Sesveta, svoj paket možete pokupiti na adresi Vladimira Varlaja 1. U suprotnom paket će vam biti dostavljen s uobičajenim lokalnim tarifama. Osim Hrvatske, to važi i za BIH i Srbiju jer se šivalica potrudila i tu približiti svoje proizvode.

Sadržaj paketa

Ukoliko kupite 5 uložaka na poklon ćete dobiti jedan dnevni uložak, a za kupljenih 10 komada jedan menstrualni gratis. Nakon pranja na 60°C ulošci se nisu stisnuli. Platneni ulošci imaju središnje slojeve pamučnu felpu, bambus flis i konoplju flis. Gornji sloj čitavog uloška je pamučni mako, dok je na sredini bambus ili pamučni velur. Dizajni pamuka su prekrasni, a iako je ove odabrala Sanja mogu reći da ni ja sama ne bih napravila bolji odabir. Ulošci djeluju tanko, a opet robusno. Središnji dio je iznimno mekan. Posebno mi se sviđa što svi ulošci, čak i dnevni, imaju dvostruke drukere za namještanje širine.

 
 Platneni ulošci - prednja strana

 Platneni ulošci - stražnja strana

Dnevni uložak
*PR uzorak

Osim dizajna gdje su krilca od makoa, a središnji dio velur ili bambus možete naručiti i uložak koji je čitav od istog materijala, primjerice cijeli gornji sloj može biti od velura. Na stražnjoj strani nalazi se bijeli pamuk.

Duljina 18 cm
Širina 5,5 cm 
Cijena 18 kn bez obzira na materijal


Menstrualni uložak - Normal
*PR uzorak

Za razliku od dnevnog uloška, menstrualni ima PUL na donjoj strani koji omogućava koži da diše jer je zrakopropustan, a ne propušta tekućinu. Normal verzija je dugačka 25 cm što je dosta dobra duljina jer čak ni prilikom pomicanja se ne makne od najbitnijeg dijela.

Duljina 25 cm
Širina 6 cm 
Cijena 25 kn velur / 27 kn bambus


Menstrualni uložak - Noćni
*PR uzorak

Na stražnjoj strani i ovog uloška nalazi se PUL. Obzirom na veliku duljinu od čak 31 cm odličan je ako planirate s jednim uloškom izdržati noć jačeg krvarenja. Vrlo dobro upija, uspio je popiti 60mL vode, dok je prosječno krvarenje tijekom čitave mjesečnice 30-45mL.

Duljina 31 cm
Širina 6 cm 
Cijena 28 kn velur / 30 kn bambus

Wetbag-ovi

Wetbag za platnene uloške
*PR uzorak

Wetbag, ili na hrvatskom vreća za mokro, služi kako bi se odložili korištene ulošci ili pelene kad niste kod kuće. Wetbag na slici služi za uloške, a sastoji se od jedne vrećice koja iznutra ima sloj PUL-a te je zbog toga nepropusna za tekućinu i druge koja nema taj nepropusni sloj, a služi za čiste uloške. Mogu se koristiti odvojeno ili skupa obzirom da su povezane drukerima. Izrađene su od dizajnerskog pamuka, a u skladu sa svojim preferencama možete kontaktirati šivalicu za odabir dizajna. Provjera prozirnosti na vrećici bez PUL-a je prošla uspješno, tamni uložak se ne vidi van. Obzirom na dimenzije, ovaj wetbag osim za uloške može služiti i kao mini wetbag za pelenice, isprobano stane točno jedna.

Dimenzije 20x25 cm
Cijena 45 kn


Mini Wetbag
*PR uzorak

Mini Wetbag sadrži samo jednu vrećicu koja iznutra sadrži sloj PUL-a. Osim u dimenzijama, po ostalome se ne razlikuje od veće varijante.  Veličinom je vrlo praktičan, a u njega stanu 2 uloška. Preporučam kao nešto kompaktnije od klasičnog wetbaga što je super za ured ili izlazak.

Dimenzije 12x12 cm
Cijena 20 kn
Lijevo - Jastučići za dojilje;
Desno - Blazinice za uklanjanje šminke

Jastučići / blazinice za dojilje
*PR uzorak

Blazinice su krasnih dezena, vanjska strana je PUL kojeg možete birati u dezenu ili jednobojni, a unutarnja može biti bambus velur, bambus frotir, pamučni velur ili pamučni mako. Preporučam bambus radi boljeg upijanja i zato što bolje izdržava puno pranja, ali ako obožavate boje ni ostalo nije loš odabir. Na slikama je kombinacija PUL/bambus i PUL/velur.

Promjer 10 cm
Cijena 18 kn / par


Blazinice za ukljanjanje šminke
*PR uzorak

Blazinice za dojilje se mogu koristiti i za uklanjanje šminke ali su nešto nezgrapnije za korištenje i skuplje cjenovno od ovih blazinica namijenjenih baš u tu svrhu. Blazinice možete naručiti u raznim kombinacijama od bambus velura, bambus frotira, pamučnog velura ili pamučnog makoa. Dezeni su zaista prekrasni, jelen na jednoj od blazinica me je oduševio.

Promjer 8,5 cm
Cijena 39 kn / 10 komada

 Podloga za prematanje

Podloga za prematanje
*PR uzorak

Podloga je izrađena od tri sloja - gornji sloj od dizajnerskog pamuka, srednji od pamučne felpe, a donji od PUL-a. Zbog felpe podloga je deblja što omogućava udobnost čak i na tvrđem mjestu za presvlačenje, a sloj PUL-a čini ovu podlogu nepropusnom. Obzirom na lijepe dimenzije podloge predložila bih ju i kao podlogu za igru.

Dimenzije 50x70 cm
Cijena 80 kn

Za kraj, par slika pelena Kreativnog Kutka "U akciji":

Pelenice Kreativni Kutak

Tko stoji iza ovih divnih proizvoda? Pročitajte ovdje gdje je Sanja dala intervju za blog.
Za Kreativni Kutak možete pogledati i cjenik (zasad samo za pelene).

Do čitanja,
Illy

Nema komentara:

Objavi komentar