New In - Baby Dot

Dottie je nedavno izbacila novu verziju najpopularnijeg modela svoje pelenice - snaila, a danas vam uz najnježniju dekicu donosim i recenziju te pelenice.

Dottie je jedna od najuslužnijih šivalica kod kojih sam radila narudžbu. Inače sam ja ta koja šaljem slike sa detaljnim kombinacijama materijala, boja i dezena koje želim na svojim proizvodima. Ovdje je to Dottie. Uz hrpu kreativnih ideja i prijedloga dobiti ćete i slike. Nakon izrade proizvoda isti će doći na vašu adresu već sutra ili najkasnije prekosutra. Kada spojite sve ove činjenice dobivate dojam kako se svaki kupac kod Dottie osjeća kao VIP mušterija koja je uvijek na prvom mjestu. Ja sam se definitivno tako osjećala.

Po završetku online narudžbe dobiti ćete pdf koji će kasnije doći isprintan na recikliranom papiru uz ostale proizvode što pokazuje dodatnu ekološku osviještenost šivalice. Na etiketi koja dolazi sa proizvodima pišu detalji o održavanju i sirovinskom sastavu proizvoda, kao i sam naziv proizvoda uz logo branda. Naručeno možete pokupiti i osobno u Sesvetama, Zelini ili Daruvaru, ovisno o trenutnoj lokaciji same Dottie.

Split snail pelena
*PR uzorak

Split snail pelena ima dvije namjene. Ukoliko koristite snail uložak ne treba vam cover jer je napravljen od vodonepropusnog PUL-a, a u njega idu upojni ulošci ili tetra. Bez snail uložaka pelena se ponaša kao uobičajena splitica na koju ide cover pa ju primjerice na taj način možete koristiti tijekom noći.

Split snail paket sadrži pelenu, snail umetak, flat uložak ili uložak sa gumicama te dva manja uloška. Uložak sa gumicama dolazi s drukerima i prvenstveno služi za split verziju bez snail umetka, iako se može po potrebi koristiti i sa snailom. Ostala tri uloška savršeno odgovaraju snail umetku, iako se mogu koristiti i kod split verzije. S flat uloškom sam posebno zadovoljna jer se suši brzo kao tetra, savršeno paše u snail, a opet ima drukere za korištenje bez snaila. Male uloške je najbolje umotati u flat uložak prije korištenja kako se ne bi pomjerali. Ako pak imate malu bebu koja radi probleme s dojenačkom stolicom radije odaberite uložak s gumicama. Više u ulošcima pročitajte na službenim stranicama branda.

Prednja strana pelene s etiketom
Stražnja strana pelene s etiketom

Pelena s etiketom, snail umetkom i uloškom s gumicama
Otvorena pelena

Pelena sa sklopljenim flat uloškom

Otvoreni flat uložak s manjima

Materijali od kojih je rađena pelena su izmino mekani. Dottie je posebno poznata po vanjskim materijalima, što zbog teksture, što zbog dezena. Uostalom, slike bi vam trebale reći više od tisuću riječi :) Moju pelenicu je dizajnirala kreativka Dottie koja je uz dozvolu kombinirala razne teksture i dezene: pamuk s princezom i jednorogom sa stražnje strane te s prednje swirl sa dodatkom šljokica koje se ne ispiru. Tako je nastao ovaj dizajn snaila za male princeze.

Vanjski sloj pelene izrađen je od dizajnerskog pamuka i plush swirla.  Međusloj je pamučni flis,  dok je sloj do bebine guze izrađen od bambus frotira. Flat uložak izrađen je od 2 sloja bambus frotira, dok su ostali izvana bambus, a iznutra po dva sloja pamučnog flisa.

Cijena 130 kn
Dimenzije nakon pranja i bez rastezanja tokom mjerenja
Dekica

Dolaskom hladnijeg vremena naša uobičajena dekica nam više nije odgovarala pa sam odlučila kontaktirati Dottie za izradu obzirom na njene krasne tople materijale. Vanjski sloj sam odabrala plush swirl, a unutarnji plush minky dok je u sredini topli polar flis.

Dekica se ne nalazi u redovnoj ponudi, ali u redovnoj ponudi postoje dekice drugih dimenzija i višestrukih namjena koje možete pogledati ovdje.

Cijena 250 kn
Dimenzije 60 x 70 cm

Dekica

Ne zaboravite pogledati Holiday special ponudu, a ako vas zanima osoba iza branda možete pročitati i intervju.

Do čitanja,
Illy



Nema komentara:

Objavi komentar