New In - EcoSu

EcoSu je slovenski brand koji se bavi platnenim pelena i platnenim ulošcima. Osim Facebook stranice imaju i svoj website.

Dostava se vrši u sve zemlje EU i šire. Za Hrvatsku je besplatna ukoliko se naruče proizvodi u minimalnoj vrijednosti od 500 kn. Za manje narudžbe dostava iznosi 35 kn. Također je moguća dostava u Srbiju, Crnu Goru i BIH o čemu detalje potražite ovdje.

U paketu su došli ulošci u svakoj veličini te AIO pelena.

Sadržaj paketa


Platneni ulošci

Dolaze u 7 mogućih boja, što ne utječe na boju tkanine nego šava i drukera. Gornji sloj je uvijek bambus.

Uložak je obrubljen elastičnom trakom, te je šiven na poseban način koji mu daje 3D strukturu kakvu još nisam vidjela kod drugih uložaka. Zbog te strukture uložak bolje prijanja uz donje rublje te se čak i uz ne-pamučne gaćice teško pomiče.

* Dimenzije koje vidite na slici te koje su navedene kod opisa proizvoda mjerene su nakon pranja na 60°C i bez rastezanja proizvoda. Dakle početne dimenzije te rastegnuti proizvodi su nešto veći od toga, pogotovo jer se radi o specijalnoj "3D" vrsti uložaka gdje se na savinute dijelove gube centimetri mjerenjem bez rastezanja.

 Platneni ulošci

Dimenzije uložaka*


Platneni uložak - S
*PR uzorak

Ulošci koji svojom dimenzijom odgovaraju potrebama za dnevnim uloškom. Ovako kratak uložak još nisam imala priliku isprobati, a i svi ulošci koji su iole kraći mi ne odgovaraju jer čim se malo izmaknu stvaraju probleme. Osim duljine, zabrinjavalo me je što je s donje strane i sloj PUL-a što inače također utječe na pomicanje uloška. Ali ne mogu vam reći koliko sam bila iznenađena nakon prvog korištenja. Uložak se nije pomjerio na gaćicama koje nisu pamučne te mi se na njima svaki drugi uložak pomjera. Vjerujem da je to do njegove neobične 3D forme koju forsira obrubna gumica. Sve je jako udobno, ugodno i tanko.

Manje dimenzije utječu na manju sveukupnu površinu uloška tako da bih ga preporučila za žene koje vole svakodnevno umjesto donjeg rublja mijenjati uloške, ili za žene koje koriste menstrualnu čašicu i brinu se kako ništa ne bi procurilo.

Sastoji se od 2 bambus sloja te PUL-a.

Duljina 13 cm*
Cijena 24 kn
Link

Platneni uložak - M
*PR uzorak

Po karakteristikama sličan kao i S veličina, samo malo širi i dosta duži. Sastoji se od 3 sloja bambusa i PUL-a. Preporuka za korištenje na početku i kraju mjesečnice.

Duljina 21,5 cm*
Cijena 30 kn
Link

Platneni uložak - L
*PR uzorak

Sastoji se od 4 sloja bambusa i PUL-a. Preporuka za korištenje sredinom mjesečnice.

Duljina 25,5 cm*
Cijena 36 kn
Link


Platneni uložak - XL
*PR uzorak

Sastoji se od 5 slojeva bambusa i PUL-a. Preporuka za korištenje tokom mjesečnice noću. Iako se na prvi pogled sa svojih 5 slojeva bambusa čini puno deblji od primjerice S verzije koja ima samo 2 sloja bambusa,  no to zapravo nije tako. Svi ulošci su ugodno tanki.

Duljina 25,5 cm*
Cijena 42 kn
Link

Napomena: Za duljinu uložaka vidjeti napomenu gore označenu zvjezdicom *


Bambus pelena AIO (2 u 1)
*PR uzorak

AIO (All in one) pelenice volim jer su praktične i guza je u njima manja nego kad se kombinira primjerice splitica sa coverom. Od svih naših AIO ova je zaista najkompaktnija i guza u njoj je najmanja. I bambus i PUL su jako mekani i savitljivi te je pelenu lako namjestiti.

 AIO pelena - s desne strane se jasno vide dvostruke gumice oko nogu

Vanjski sloj pelene

Pelena dolazi sa 2 uloška, jednim većim (maxi) i jednim manjim (mini). Sama pelena također ima ušiveni sloj koji je čitav do kože, dok je PUL iznutra samo između duplih gumica što vidite i na slikama u zelenoj boji. Pelena je sastavljena od 1 sloja bambusa i 1 sloja PUL-a. Maxi uložak sadrži 4 sloja bambusa, a mini 2 sloja bambusa.

 
 Unutarnji sloj pelene i ulošci
 
 Dimenzije pelene i uložaka

Preporučila bih nošenje pelene tokom dana, pri odlasku doktoru ili kad bebu čuva netko tko nije vješt kao vi s MPP, primjerice baka jer ju je lako staviti i namjestiti.

Pelena se može naručiti u 5 boja, a dostupne su verzije na čičak ili drukere. Ova zelena koju ja imam je gotovo neonska, najsličnija je na prvoj slici gdje je pelena zakopčana.

Cijena 145 kn
Link

Do čitanja,
Illy

Nema komentara:

Objavi komentar