New In - Meline Pelene

Meline Pelene u svojoj ponudi imaju šarenilo proizvoda od kojih sam imala priliku isprobati nekoliko koje vam donosim u ovom postu.

Ako vam se svide proizvodi, a niste iz Hrvatske nego BIH to nije nikakav problem. Šivalica živi blizu granice te vam može poslati proizvode lokalno.

Svi proizvodi na okupu


Proizvodi za recenziju

U recenziji vam donosim uloške, blazinice, torbu za blazinice ili uloške, kompletić slinček i kapicu te zaštitne gaćice.

Dio paketa za mamu
Menstrualni uložak

Menstrualni uložak dolazi u stvarno zavidnoj dimenziji te bi kao takav trebao pokriti veliku većinu potreba. Materijal je mekani velur, dok se sa donje strane nalazi PUL koji onemogućava prijelaz tekućine na rublje. Također je moguće naručiti i uložak od bambusa. Jedino što bih u narudžbi zamolila šivalicu jest dodatni set drukera obzirom da je nešto širi nego ostali PU na koje sam navikla.

Vrijedi napomenuti da cijene svih menstrualnih i dnevnih uložaka su vrlo niske, a ulošci sami su jako dobri. Do sad ne vjerujem da u RH ima za kupiti povoljnijih pa svakako savjetujem kupovinu.

Duljina 32 cm
Širina 8,5 cm
Cijena 21 kn


Dnevni uložak

Dnevni uložak također je izrađen od velura, no ne dolazi s PUL-om. Može se naručiti i model od bambusa. Kroj je drugačiji od menstrualnog te je prilagođen svojoj manjoj dimenziji. Također bih zamolila šivalicu za dodatni set drukera radi mogućnost užeg kopčanja.

Duljina 20 cm
Širina 7,5 cm
Cijena 10 kn


Torbica za uloške

Torbica je prekrasnog dezena s mačkama. Izrađena je od robusnog materijala izvana, a iznutra od svilenog sloja. Nije nepropusna. Stane lijepi broj uložaka, a opet nije prevelika te je pogodna za nošenje u torbici više od klasičnog wetbaga za uloške koji inače dolazi u većim dimenzijama. Ovaj proizvod inače nije u ponudi te za sve detalje možete kontaktirati šivalicu.

Dimenzije 17 x 20 cm



Blazinice za dojke

Blazinice za dojke dolaze sa vanjskim slojem PUL-a koji može biti u dezenu ili jednobojni (bijeli). Sa unutarnje strane je mekani i ugodni velur.

Promjer 9 cm
Cijena 15 kn / par


Blazinice za uklanjanje šminke

Ove blazinice nešto su manje promjerom, i tanje od gornjih, obzirom da nemaju sloj PUL-a. Materijali su razni, a najviše su mi se svidjeli crveni jeleni.

Promjer 8 cm
Cijena 4 kn / kom

Dio paketa za bebu
Kapa

Materijal kape je vrlo tanako i prozračno pamučno platno, a i kroj ima obod pa bih ga najviše preporučila za ljetne prilike. Šivalica izrađuje kape po opsegu glave djeteta, ali zbog kroja bih ga nazvala gotovo univerzalnim.

Cijena 35 kn


Slinček

Materijal je isti kao za kapu tako da je ovo klasični duo koji zajedno preslatko izgleda. Jako mi se dopada što su na jednoj strani dva drukera tako da se bolje može regulirati širina. Moguće kombinacije materijala su pamuk/velur i velur/velur.

Cijena 15 kn


Zaštitne gaćice - Cover

Ove gaćice su izrađene u veličini S, no postoje i u drugim veličiinama. Materijal je jednobojni (bijeli) PUL sa gumicama. Možete ih navući preko moderne platnene pelene ili tetre.

Cijena 30 kn

Ponudu s cijenama branda Meline Pelene pogledajte ovdje.

Do čitanja,
Illy

Nema komentara:

Objavi komentar