New In - Molly Arijana Hadžić

Još jedan paket od Molly je stigao. Uz pelenicu i hrpica uložaka bez kojih narudžba od Molly ne ide.


Molly je bazirana u BIH kao što ste već mogli čitati. Periodično radi dostave za RH, a povremeno i za Srbiju, sve po lokalnim cijenama poštarine.
Osim uložaka koje sam već dobrano isprobala, u paketu je stigla i AI3 pelenica o kojoj sam puno čitala.

Sadržaj paketa
AI3 pelena
*PR uzorak

Molly je jedna od rijetkih šivalica za koju sam čula da proizvodi AI3.

Što je to AI3 i koja je razlika od AI2?
AI3 se razlikuje od AI2 po tome što je nešto većih dimenzija pa kao takav može pokriti i pelenu koja prva ide na guzu. Inače, kao i AI2, u osnovi se koristi sa ulošcima koji se mogu umetnuti u džepiće koje vidite na slici ispod.

Nama je odgovarala i tokom dana i tokom noći, ali do 8h tokom noći. Za dulje držanje preporučam dodatne uloške, po mogućnosti šire jer svojim krojem cover odlično podržava šire uloške. Svaki uložak koji dolazi s pelenicom je troslojni - dva velurska i u sredini sloj felpe.

U nijednom slučaju nošenja AI3 nije bilo otisaka na nogicama jer je gumica na tom mjestu izuzeto nježna i elastična. Ista je stvar i na trbuhu. Na leđima je nakon više sati bilo otisaka, ali to je najprije do toga što beba spava na leđima te nemirno spava.

Ova verzija AI3 dolazi u 2 varijante. U prvoj uz cover dolazi veliki uložak na drukere i dva mala, a u drugoj umjesto ta tri uloška možete naručiti tetru. Cijena je identična u oba slučaja.

Također se može naručiti i u "dijelovima" po sljedećim cijenama:
AI3 bez uložaka 105 kn
Samo ulošci 25 kn
Velur tetra 25 kn

Cijena 120 kn

* Dimenzije na slici su mjerene na peleni koja je oprana na 60°C te se tokom mjerenja nije rastezala.

 AI3 s namještenim pripadajućim ulošcima

Vanjske strane uložaka i AI3
 
 Unutarnje strane uložaka i AI3

Dimenzije - * vidjeti napomenu iznad

Platneni ulošci
Što se tiče platnenih uložaka, Molly je ovdje legenda. Periodično objavljuje uloške koje prodaje, a oni najljepši planu u tren. Zbog toga mnoge žene prate njene objave jer najavljuje prodaju istih - najčešće je to četvrtkom u 20h. Ako zakasnite i sat vremena velika je mogućnost da baš onih kakve bi najviše htjeli neće biti!

Ja sam prvi put "promašila" pa sam morala čekati par tjedana na novu objavu, tako da ću vam sada pojasniti kako se naručivanje uložaka odvija od Molly. Periodično Molly objavi sliku dostupnih uložaka u zasebnom albumu.  Ukoliko želite neki od uložaka sa slike pogledajte komentare kod te slike. To će vam reći koji ulošci sa slike više nisu dostupni za rezervaciju. One koji jesu možete rezervirati dodavanjem svog komentara. Tako napravite za svaki. Zatim pričekajte da vas Molly kontaktira, a kako bi vidjeli njenu poruku prvo ju dodajte u prijatelje. Ostatak dogovora ide preko inboxa.

Sve uloške odlikuje ljepota i funkcionalnost, ali i povoljna cijena. Sa donje strane nalazi se flis protiv pomicanja uložaka po donjem rublju.

Slojevi su kako slijedi:
Dnevni - jedan sloj tkanine (velur, bambus, mako ili češljani pamuk).
Menstrualni - 2 sloja tkanine+ pul
Noćni - 2 sloja tkanine + pul

 Ulošci (prednja strana - do tijela) - Noćni - Menstrualni - Dnevni

 Ulošci (stražnja strana - do rublja) - Noćni - Menstrualni - Dnevni

Ulošci - dimenzije

Dnevni uložak
*PR uzorak

Prethodna verzija Molly dnevnih uložaka mi je bila prekratka, no nova verzija je puno bolja. Na slici su dimenzije uložaka koji vam stignu doma, poslije pranja se stisnu pa vjerujem da je zato u opisu na stranicama manja dimenzija.

Moja preferenca za dnevne uloške je češljani pamuk jer su mi prozračniji i tanji od velurskih i bambusnih, a drže boju u pranju bolje od mako verzije. Nije mi potrebno jače upijanje kod dnevnih, a ako vama jest, radije odaberite velur ili bambus. Mako naravno prednjači dezenima.

Na slici je plavi i bijeli s mufinima od češljanog pamuka, dok su crni mako.

Duljina 19,5 cm prije pranja
Cijena 10 kn (12 kn bambus)

Ulošci


Menstrualni uložak
*PR uzorak

Menstrualni uložak je idealne duljine pa sam ga ranije koristila umjesto dnevnog. Dnevni je ipak prozračniji jer nema PUL sloj pa sam si uzela nekoliko iz nove verzije duljih dnevnih uložaka. Upijanje je solidno, a za jača krvarenja i noć ipak preporučam noćni koji je kao što vidite na slici još veće površine.

Na slici je rozi od velura, a crni je mako. Moja preferenca su velur jer ih ima u raznim lijepim bojama, a ponešto bolje upijaju od mako verzije.

Duljina 24 cm prije pranja
Cijena 12 kn (15 kn bambus)


Noćni uložak
*PR uzorak

Noćni uložak je zaista dovoljno velik i nešto deblji od menstrualnog tako da dobro služi svojoj svrsi. Na slici je najveći crni mako noćni uložak. Za noćne je najbolje uzeti bambus jer ima najbolje upijanje.

Duljina 30 cm prije pranja
Cijena 15 kn (17 kn bambus)

Do čitanja,
Illy

Nema komentara:

Objavi komentar