New In - Hariel

Uz stvarčice za nagradnu igru, Mirela Kutinjak, ime iza branda Hariel, poslala je i set blazinica s pripadajućom vrećicom.

Proizvode možete pogledati i naručiti na websiteu. Kod proizvoda branda Hariel prvo što primijetite je profesionalnost. Koliko je pažnje pridodano dizajnu, kvaliteti i funkciji samog proizvoda; no i ostalim detaljima poput pakiranja.

Perivi jastučići za dojilje - upakirani

Perivi jastučići za dojilje

U paketu dolaze tri para jastučića/blazinica za dojilje gdje je svaki par u svojoj boji. Osim bijele, crne i maslinasto zelene koje vidite na ovoj slici jastučiće možete naručiti i u crvenoj boji.
Ovi jastučići nisu samo za majke, nego i za žene. Profinjena čipka s gornje strane ima efekt kao i seksi donje rublje za koje samo vi znate - pridonosi osjećaju seksipila i samopouzdanja koji je nakon poroda često vrlo potreban.
Neka vas sloj čipke ne zavara, ovi jastučići se mogu iskuhavati, tj. perivi su u perilici na čak 95°C. Ja sam ih oprala na 60°C i nisu se skupili.

Jastučić je izrađen od 4 sloja. Bambus je do bradavica kao mekani i visokoupojni materijal. U unutrašnjojsti je frotir za dodatno upijanje, a izvana je nepropusni PUL.

Uz jastučiće dolazi i praktična torbica koju također možete prati.

Jastučiće možete naručiti na ovom linku. Dostava se vrši DPD službom i besplatna je.

Cijena 170 kn
Promjer 10 cm

 Komplet jastučića s vrećicom

 Prednja strana jastučića

  Stražnja strana jastučića

  Vrećica za jastučiće

Do čitanja,
Illy

Nema komentara:

Objavi komentar