New In - Lovely prirodna kozmetika (2. dio)

Prvi dio mogli ste pročitati ovdje, a u ovom postu donosim još krasnih proizvoda ovog branda.

Lovely prirodna kozmetika sudjeluje u nagradnoj igri te su na slikama proizvodi i za nagradnu igru.
Sve detalje možete pogledati i na web stranici, gdje imate kategorizirane proizvode, opise, slike, sastojke te savjete. Gospođa je iznimno draga i susretljiva te će svaki proizvod prilagoditi vama. To se posebno odnosi na miris proizvoda jer će svaki modificirati eteričnim uljem ili aromom baš po vašem ukusu.

  
Sadržaj paketa

Sapun za rublje

Umjesto pranja s praškom, možete napraviti svoj eko deterđent. Ovaj sapun je jedan od glavnih sastojaka, uz sodu bikarbonu, eterično ulje i vodu. Također s ovim sapunom možete tretirati i (tvrdokorne) mrlje prije pranja ili prati na ruke. Dolazi i u varijanti od 50 grama koja košta 10kn.

Cijena 20kn
Količina 100 grama
Rok trajanja 3-6 mjeseci, nije potrebno čuvanje u hladnjaku
Sastojci sodium pamitate, sodium cocate, glycerin, sucrose, sorbitol, aqua, coc glucoside, titanium dioxide

Sapun za rublje

Krema za lice

U originalu krema za lice dolazi od smilja koji je inače vrlo dragocjen u njezi lica. Miris je pomalo opor kako i priliči smilju pa ako to ne volite zamolite neke druge mirise. Može se izraditi i od drugih sastojaka ovisno o tipu kože, ali ova kombinacija je dosta univerzalna pa nećete pogriješiti ako probate. Krema je sama po sebi vrlo hidratantna, a primijetila sam da i lagano matira kožu. Vrlo se dobro upija te je nakon nje lice meko i zaglađeno.

Cijena 50 kn
Količina 50 mL
Rok trajanja 1-2 mjeseca uz čuvanje u hladnjaku
Sastojci hidrolat smilja, izvorska voda, ulje makadamije, biljni glicerin, emulgator, vitamin E, eterična ulja smilja i palmarose

Što kaže Dunja:
Ova lagana hidratantna krema je pogodna za sve tipove kože a pogotovo za miješanu kožu lica. Čarobno smilje dovodi stanje kože u balans, dok je divna makadamija lagano, brzoupijajuće ulje. Ova krema ima i anti age djelovanje.

Krema za lice
Balzam za kosu
Balzam (krema) za kosu miriše tropski po slatkom mirisu kokosa. Može se stavljati kao pakung prije pranja, kad je mokra po dužini i na vrhove ili svaki dan po potrebi. Obzirom na sastav koristan je i za druge namjene te je pogodan za mazanje suhe i ispucale kože. Prvenstveno se koristi kao leave in, tj. ostavlja se na kosi bez ispiranja.

Cijena 50 kn
Količina 50 grama
Rok trajanja 3 mjeseca, nije potrebno čuvanje u hladnjaku
Sastojci kakao maslac, ulje makadamije, kokos maslac, pcelinji vosak, provitamin B5, coco silicon, etericno ulje ili prirodna aroma po želji

Što kaže Dunja:
Idealna njega za suhu kosu; omeksava ju i hrani. Moze ga se koristiti svaki dan ili prema potrebi, na mokru ili suhu kosu. Glavni sastojak je kakao maslac, a ovaj balzam je jos poseban zato sto sadrzi i provitamin B5 (panthenol) koji obnavlja i ucvrscuje vlasi i coco silicon, prirodni silikon dobiven iz kokosa od kojega je kosa svilenkasta, zagladjena i nemasna (oil free).
Balzam za kosu

Krema za ruke
Originalno dolazi sa mirisom vanilin burbon, no po mojoj želji miriše na naranču. Krema je hranjiva i brzo se upija.

Cijena 35 kn
Količina 50 mL
Rok trajanja 1-2 mjeseca uz čuvanje u hladnjaku
Sastojci lanolin, shea maslac, ulje makadamije, ulje suncokreta, izvorska voda, bio emulgator, vanilija

Što kaže Dunja:
Ova izuzetno hranjiva krema za ruke, štiti i njeguje kožu ruku. Brzo se upija, nije masna i ugodnog je mirisa. Smiruje trenutno nadraženu, suhu ili ispucalu kožu. S obzirom da se na rukama godine prve poznaju ima i anti age efekt. Djeluje preventivno na pjege na rukama i umanjuje već postojeće.
 
Krema za ruke

Piling pasta
Piling pasta za piling koristi zobene pahuljice i rogač, za čišćenje bijelu glinu, a sadrži sastojke i za hranjivost. Količina pilinga je dugotrajna jer se prije korištenja pomiješa s vodom. Miris možete naručiti kao i za ostalo prema želji, u mom slučaju je ugodna lavanda.

Cijena 60 kn
Količina 100 mL
Rok trajanja 3 mjeseca, nije potrebno čuvanje u hladnjaku
Sastojci bijela glina, zobene pahuljice, rogač, med, biljni glicerin, kokosovo ulje, eterično ulje ili aroma po želji
 
Što kaže Dunja:
Nježno radi piling lica ali i čisti ga zahvaljujući bijeloj glini. koristite ga tako da uzmete malu količinu smjese te pomiješate sa vodom te nanesete na lice i lagano utrljate. Ukoliko želite možete i pustiti nekoliko minuta na licu pa potom isprati.
Piling pasta za lice

Ulje za njegu kose i tijela
Za kosu i kožu ne postoji ništa što će ih njegovati bolje od ulja. A s ovom kombinacijom zaista ne možete pogriješiti. Za extra efekt odaberite miris koji volite i šljokice s kojima ćete zablisati. Na slici je prikazano probno pakiranje manje mililitraže, dok inače dolazi u plastičnoj boci sa poklopcem koji se lako otvara i zatvara.

Cijena 80 kn
Količina 150 mL
Rok trajanja 6 mjeseci, nije potrebno čuvanje u hladnjaku
Sastojci ulje makadamije, ulje argana, shea maslac, kokos maslac, kakao maslac, maslinovo ulje, suncokretovo ulje, ulje slatkog badema, macerat vanilije
 
Što kaže Dunja:
Ovo božanstveno suho ulje za njegu kose i kože tijela je spoj predivnih hladno prešanih ulja i maslaca. Najbolje ga je nanijeti na vlažnu kožu tijela. Ostavlja blagi ugodan miris. Na kosu se može koristiti kao pakung. Za bolji učinak ugrijati ulja na ugodnu temperaturu tijela te jako malu količinu umasirati na tjeme kose i po cijeloj dužini do vrhova, te zamotati kosu folijom i ručnikom da bi se bolje upilo u kosu. Držati minimalno pola sata, poželjno i duže te oprati. Na čistu, mokru kosu nanijeti malu količinu na vrhove a po potrebi nanositi i na suhu. Ovo ulje može biti i sa sjajnim česticama koje daju predivan sjaj koži pogotovo koja je preplanula od sunca.
Ulje za njegu kose i tijela
Gel za tuširanje
Gel za tuširanje je izvrsna prirodna alternativa. Miris po želji ne odmaže, kod mene se radi o osvježavajućoj breskvi.

Cijena 80 kn
Količina 200 mL
Rok trajanja 3 mjeseca, nije potrebno čuvanje u hladnjaku
Sastojci prirodno pjenilo, hidrolat, biljni glicerin, hladno prešana ulja po želji, eterična ulja po želji, ekstrakat ili prirodna aroma po želji.
 
Što kaže Dunja:
Izrađen je od potpuno prirodnih sirovina; prirodnog pjenila, hidrolata, biljnog glicerina, hladno prešanih ulja, eteričnih ulja, ekstrakata ili prirodnih aroma po želji.
Gel za tuširanje

Sapun za intimnu njegu
Koristi se za intimnu njegu, ali se s njime može prati i menstrualna čašica. Ph proizvoda je 4,5-5 kako bi odgovarao sluznici rodnice. Proizvod je namijenjen za nagradnu igru te kao takav nije isproban.

Cijena 55 kn
Količina 300 mL
Rok trajanja 3 mjeseca, nije potrebno čuvanje u hladnjaku
Sastojci prirodno pjenilo, mliječna kiselina, izvorska voda, eterična ulja lavande i čajevca
 
Sapun za intimnu njegu
Krema za bebe
Krema za bebe od najranije dobi. Osim njege čitavog tijela koristi se i protiv osipa. Proizvod je namijenjen za nagradnu igru te kao takav nije isproban.

Cijena 55 kn
Količina 100 mL
Rok trajanja 3 mjeseca, nije potrebno čuvanje u hladnjaku
Sastojci lanolin, shea maslac, kokos maslac, kakao maslac, ulje slatkog badema i pčelinji vosak (pročišćeni)

Što kaže Dunja:
Bebolina - krema za bebe je hranjiva krema za male bebe i djecu. Može se koristiti za cijelo tijelo a ponajviše za osjetljivu kožu pelenskog područja.
Odličan je izbor i za velike koji imaju grubu kozu ili sklonu crvenilu.

Krema za bebe

Ne zaboravite igrati nagradnu igru jer uskoro ističe, a nagrade su veeelike!
Do čitanja,
Illy

Nema komentara:

Objavi komentar