New In - Daj Daj

Uz proizvode za nagradnu igru, dio uložaka je došao i za recenziju.


Daj Daj brand je baziran u Srbiji. Osim Facebook stranice, imaju i svoj website.

 Prednja strana uložaka

Stražnja strana uložaka

Dnevni uložak

Uložak ima vrlo mekane i visoko upojne materijale (bambus i pamuk). No zbog toga se i nešto dulje suši od ostalih uložaka koje posjedujem. Uložak je vrlo mekan i fleksibilan. Tokom korištenja rub se može cufati, jer iako je obrubljen koncem, prije rubljenja tkanina nije presavinuta. Uložak se može regulirati na dvije širine. Boja uloška s prednje strane je bijela, dok stražnja može također biti bijela ili imati decentni uzorak. U ovom slučaju radi se o plavim zvjezdicama koje odgovaraju šavu i drukerima.

Profesionalnost se očituje u etiketi gdje su sve potrebne informacije, od kojih je posebno korisna informacija o održavanju gdje se dopušta i pranje na 90°C.

Etiketa s raznim informacijama

Duljina 17 cm nakon pranja na 60°C
Cijena 16 kn
Link

Menstrualni uložak

Menstrualni ulošci dolaze u više dimenzija, a ovdje donosim onaj duljine 25 cm. Svojstva su slična kao kod dnevnog uloška što se tiče upojnosti materijala, fleksibilnosti i sušenja, no ovaj je ponešto deblji na sredini te ima nepropusni sloj PUL-a. Također je s vanjske strane pamuk kako bi bolje sjedao na gaćicama i teže se pomjerao. Uložak se može regulirati na dvije širine. Boja s prednje strane je bijela, a sa stražnje ima decentan uzorak, u ovom slučaju zelene capice koje također odgovaraju šavu i drukerima.

Duljina 25 cm nakon pranja na 60°C
Cijena 30 kn
Link

Dimenzije uložaka
 
Do čitanja,
Illy

Nema komentara:

Objavi komentar