New In - Kreativni Kutak

Još jedan krasan paket stiže iz Kreativnog Kutka.


O nekim proizvodima Kreativnog Kutka već ste mogli čitati na blogu. Radi se o vrlo kvalitetnim proizvodima lijepih veselih uzoraka koje bih svakako preporučila, makar za probu. Naručiti ih možete s lokalnom dostavom iz RH, BIH i Srbije.

 Mini PUL torbice - slika posuđena sa KK stranica 

Uz postojeće proizvode, Sanja se trudi da nadodaje i novitete. Kao primjer mogu navesti mini PU torbicu promjera 10-11 cm koja stane u svaku torbicu, a može se koristiti za razne namjene. Primjerice u njoj možete spremiti blazinice za dojenje ili uklanjanje šminke.

Sadržaj paketa - prednje strane proizvoda

 Sadržaj paketa - stražnje strane proizvoda

Podloga za prematanje
 
U prethodnoj KK turi došla je i podloga za prematanje u svrhu nagradne igre. Oduševila me je pa sam naručila i jednu za sebe. Koristimo je za presvlačenje, ali i za tummy time gdje se igramo i družimo dok je dijete na trbuhu.
Podloga je izrađena od tri sloja - gornji sloj od dizajnerskog pamuka, srednji od pamučne felpe, a donji od PUL-a.
Ja sam naručila podlogu kada je bio aktualan popust od 10%, a cijena navedena niže je puna cijena.
 
Dimenzije 50x70 cm
Cijena 80 kn


Dnevni uložak
*PR uzorak

U prethodnom postu mogli ste vidjeti varijante uložaka gdje su dezeni bili samo na krilcima dok je lijep kontrast dolazio od središnjeg dijela s velurom ili bambusom. Ovdje donosim primjer uloška koji je cijeli u jednom dezenu, a dostupne su i jednobojne velurne ili bambus varijante. Donji sloj je od tkanine.

Duljina 18 cm
Širina 5,5 cm 
Cijena 18 kn bez obzira na materijal

Dnevni uložak

AIO pelena - Konoplja
*PR uzorak

U potrazi za noćnom AIO pelenicom pričala sam sa Sanjom te smo došle na ideju testiranja njene AIO od konoplje. To je bio pun pogodak! Testiranje je uspješno prošlo na intervalu od 10h bebe popišanke kojoj je svaka pelena do jutra skroz mokra, uključujući i bambusice. Post sa noćnom AIO očekujete uskoro!

Osim funkcionalnosti, pelenica se odlikuje prekrasnim dizajnom. Ja sam odabrala dezene PUL-a, a sve ostalo djelo je kreativne Sanje.

Cijena 120 kn

 Prednja strana pelene

 Stražnja strana pelene

 Vanjska strana pelene

 Unutarnja strana pelene

 Dimenzije pelene

Cijene svih pelena potražite na linku.

Do čitanja,
Illy

Nema komentara:

Objavi komentar