New In - Pelene Knofek

Iza Knofekica krije se jedna vesela i razigrana duša o kojoj možete pročitati i zanimljiv intervju.


Knofek radnja je locirana u Hrvatskoj, no ako vam se sviđaju artikli, a nalazite se u BIH ili Srbiji, također možete naručiti s mogućnošću lokalne dostave. Dostava za RH vrši se 2 x tjedno, Tiskom ili Poštom po vašoj želji.

U paketu za recenziju se našla poveća hrpica šarenila, stvari za bebu ali i za mamu.

 
Sadržaj paketa

Slinčeki/Podbradnjaci
*PR uzorak

Postoje čak 4 vrste Knofek slinčeka što nisam primijetila ni kod jedne druge šivalice. Na taj način moguće je udovoljiti svim bebama (i mamama). Svaki ima mogućnost regulacije na 2 širine. Zeleni s pticama je najmanji, a sa njim beba izgleda kao kauboj. Rozi s mačkama je također odlično prilagođen manjoj djeci jer je do vrata samo nabrana tkanina koja ne steže dok je pojačan malo dalje od vrata s dodatnim materijalom koji pomaže s oblikom i upojnošću. Slinček jagodice je krut i ima lakše kopčanje sa strane. Veliki ljubičasti slinček je prilagođen velikim papalicama.

Cijena platno 15 kn / mako 18 kn

Slinčeki

Split pelena
*PR uzorak

Vanjski sloj pelene napravljen je od pamučnog platna i velura, dok je unutrašnji čitav od velura. U sredini se nalazi pamučna felpa. Uz pelenu dolaze i dva velika uloška. Pelena je nešto veća od drugih, posebice dubinom što našoj bucki od 4 mj. sasvim odgovara. To nikako ne znači da ne odgovara i manjim bebama, nego samo da je potreban cover jer ne stane u AI2. Mekana je i udobna te dobro upija.

Cijena 80 kn

Split pelena

Unutrašnjost pelene

Dimenzije pelene

Dnevni ulošci
*PR uzorak

Dnevni ulošci su meni odličnih velikih dimenzija od 23 cm duljine što će i vama odgovarati ukoliko su vam uobičajeni premali ili se pomiču. Ulošci se mogu naručiti i u verziji od 18 cm. Mogu se regulirati po širini što je meni osobno jedna od najbitnijih karakteristika kod platnenog uloška.

Ulošci su sastavljeni od platna s vanjskih strana te tako dezen i ne-sklizak materijal imate i sa donje strane uloška. Srednji dio je pamučna felpa i bambus frotir. Možete birati dvije varijante od kojih jedna ima vodonepropusni PUL, a druga flanel.

Duljina 23 cm
Cijena 18 kn bez PUL-a / 20 kn s PUL-om

Upakirani ulošci
Dnevni ulošci
Dimenzije dnevnih uložaka 
Ukoliko su vam se svidjeli proizvodi, savjetujem da pratite Knofek stranice kako ne biste propustili skorašnje akcije.
Do čitanja,
Illy

Nema komentara:

Objavi komentar