New In - Lovely prirodna kozmetika

Iza Lovely prirodne kozmetike stoji jedna od najugodnijih osoba s kojima sam se imala priliku upoznati preko Facebooka - gospođa Dunja. Što sam naručila od njenih vrijednih ruku pročitajte u nastavku.

Sve detalje možete pogledati na preglednoj web stranici, a nije ni zgorega spomenuti da se s njom možete sve dogovoriti jer radi po željama, tj. ispunjava individualne potrebe.  Primjerice, osim što sam opisala svoje tipove kože i kose kako bi proizvodi bili što učinkovitiji, odabrala sam i eterična ulja po kojima sam željela da mi proizvodi mirišu, uz njihov ljekoviti učinak.



Sadržaj paketa

Losion za poslije brijanja 

Kao poklon mužu uzela sam Losion poslije brijanja. Ako mu se ne svidi uvijek ga mogu prenamijeniti za losion nakon depilacije nogu. Miris je svjež i muževan, a uvijek možete zamoliti i drugačiji miris. Dolazi u plastičnoj ambalaži

Cijena 45kn
Količina 100mL
Rok trajanja oko 2 mjeseca uz čuvanje u hladnjaku
Sastojci hidrolati lavande i smilja, ulje makadamije, izvorska voda, biljni glicerin, kokos maslac, ulja čajevca i paprene metvice

Što kaže Dunja:
Prirodna njega kože nakon brijanja ili depilacije. Losion je lagan i hidratantan, brzo se upija, nije mastan i ostavlja kožu mekanom i njegovanom. Sadrži hidrolate smilja i lavande pa je stoga odličan i protiv urastanja dlačica a zbog eteričnih ulja čajevca i paprene metvice djeluje antibakterijski, dezinficira i daje osjećaj svježine.

Losion za poslije brijanja

Regenerator za kosu

Kao žena u životu sam isprobala hrpu proizvoda za kosu. Zasada mi nisu odgovarali prirodni proizvodi, a vidjeti ćemo kako će biti sada, što ću javiti u recenziji proizvoda nakon isprobavanja. Regenerator dolazi u plastičnoj ambalaži.

Cijena 40kn
Količina 100mL
Rok trajanja oko 2 mjeseca uz čuvanje u hladnjaku
Sastojci ulje makadamije, izvorska voda, biljni glicerin, extract ružmarina, protein riže, provitamin B5(panthenol), emulgator, eterično ulje/prirodna aroma po želji

Što kaže Dunja:
Trenutno omekšava i hrani kosu čineći ju svilenkastom na dodir, olakšava raščešljavanje a ne otežava ju. Pomaže kod suhih i ispucalih vrhova.

Regenerator za kosu

Maska za lice

Imam dehidrirano i lagano suho lice te sam konstantno u potrazi za vrhunskim proizvodima. Nadam se da će ova maska ispuniti moja očekivanja.

Cijena 50kn
Količina 100mL
Rok trajanja oko 2 mjeseca uz čuvanje u hladnjaku
Sastojci bijela glina, hidrolat ruže, med, biljni glicerin, izvorska voda, bademovo ulje, eterično ulje palmarose.

Što kaže Dunja:
Dubinski čisti i hrani kožu. Izrađena je od ljekovitih glina sa dodatkom biljnog glicerina (kako bi koža zadržala vlažnost), hidrolata, biljnih ulja i eteričnih ulja prema tipu kože.
Maska može biti od zelene ili bijele gline uz dodatak biljnih ulja i hidrolata prema tipu kože.

  Maska za lice

Kruti šampon

Za sebe sam uzela Amlu, za mamu Koprivu, a za bebu Baby šampon. Javim kako će nam odgovarati, ovo je prvi put da isprobavamo krute šampone. Posebno mi se sviđa što postoje razni kalupi, primjerice kalup u obliku medeka za dječji šampon.

Na slikama nedostaje kruti šampon od koprive koji je došao u obliku ruže, bež boje. On je prije slikanja već otišao kao poklon.

Cijena 15/20kn
Količina 50 grama
Rok trajanja 3-6 mjeseci, nije potrebno čuvanje u hladnjaku
Sastojci prirodno pjenilo, biljni glicerin, tinktura, ekstrakt, biljno i eterično ulje prema tipu kose
Sastav pjenila mješavina kalijevih soli sa kokosovim i pjenilima iz voćnih šećera (prirodni anionski i neionski tenzidi). Pjenila ne sadrže sls ni ostale parabene.

Što kaže Dunja:

AMLA - za sve tipove kose
Za šampon za kosu od amle se može reći da je 2U1 prozvod; šampon i regenerator u jednom s obzirom na svojstva ove indijske voćke.
Koristi se za njegu i regeneraciju kose. Jača korijen dlake te pojačava cirkulaciju vlasišta, čini kosu mekom i glatkom na dodir, daje joj bogat sjaj.
Amla sprječava nastanak sijedih vlasi, pojavu prhuti, jača folikul vlasi, obnavlja i intenzivno hidratizira oštećenu i ispucalu kosu. Pruža trenutačni osjećaj svježine te poboljšava stanje vlasišta djelujući protiv svrbeža, osjećaja suhoće i zategnutosti kože vlasišta. Kovrčavoj kosi vraća lijepe kovrče. Koristi se često i kod kaniranja kose jer kani daje lijepe smeđe nijanse i hladniji ton. Amla je inače bogata vitaminom C, mineralima i antioxidantima.

KOPRIVA - za tanku, slabu i sklonu opadanju
Kombinacija koprive, čajevca i ružmarina čine snažnu kombinaciju za kosu koja opada, koja je tanka i slaba i za problematično vlasište. Kopriva jača korijen kose, čajevac ima antibakterijsko djelovanje i umiruje vlasište dok ružmarin pospješuje cirkulaciju te potiče brži rast kose.

KRUTI ŠAMPON ZA BEBE - za njegu kose i tijela
Ovaj blagi šampon za bebe napravljen je od prirodnog pjenila, biljnog glicerina sa kokosovim uljem i lavandom.



 Kruti šamponi - Amla i Baby Lavanda

Balzam za usne/usta

Balzam za usne je nužan gdje god se okrenem te ih uvijek imam u rezervi. Obzirom da ih redovno pojedem bar djelomično, prirodni balzam je bio logičan korak.

Balzam od 5 grama dolazi u tubici kao stick, dok 10 gramski dolazi u plastičnoj posudici, tj. lončiću.

Cijena 20kn
Količina 5 grama
Rok trajanja 3-6 mjeseci, nije potrebno čuvanje u hladnjaku
Sastojci pčelinji vosak, shea maslac, kokos maslac, ulje slatkog badema, et. ulje ili aroma

Što kaže Dunja:
Za njegu i sjaj vaših usana. Izrađen je od visoko kvalitetnih sirovina; hladno prešanih biljnih ulja, maslaca, pčelinjeg voska i eteričnih ulja ili prirodnih aroma; naranča, jagoda, kokos, karamela, vanilija, čokolada, jaffa.... Isto tako može biti proziran ili u boji po vašem izboru.

 Balzam za usne

Deodorant

Umjesto deodoranta iz dućana sa štetnim solima koje vam ulaze u organizam preporučam da koristite neki prirodni. Ako vam je preskupo napravite pastu sa sodom bikarbonom i vodom te nanesite to na čistu kožu pazuha.

Cijena 35kn
Količina 50 grama
Rok trajanja 3-6 mjeseci, nije potrebno čuvanje u hladnjaku
Sastojci pčelinji vosak, shea maslac, kakao maslac, kokos maslac, soda bikarbona, škrobno brašno, ulje suncokreta, et. ulje čajevca i po želji

Što kaže Dunja:
Prirodni deodorant bez ikakvih štetnih sastojaka. Njeguje kožu i sprečava neugodne mirise.

Deodorant

Sapun za rublje

Umjesto pranja s praškom, možete napraviti svoj eko deterđent. Ovaj sapun je jedan od glavnih sastojaka, uz sodu bikarbonu, eterično ulje i vodu. Također s ovim sapunom možete tretirati i (tvrdokorne) mrlje prije pranja ili prati na ruke. Dolazi i u varijanti od 50 grama koja košta 10kn.

Cijena 20kn
Količina 100 grama
Rok trajanja 3-6 mjeseci, nije potrebno čuvanje u hladnjaku
Sastojci sodium pamitate, sodium cocate, glycerin, sucrose, sorbitol, aqua, coc glucoside, titanium dioxide

Sapun za rublje

Sapun za lice

Sve narudžbe napravljene preko vikenda kada sam i ja naručila su dolazile sa gratis sapunom za lice

Cijena dobiveno na poklon, inače 10kn
Količina 50 grama
Rok trajanja 3-6 mjeseci, nije potrebno čuvanje u hladnjaku
Sastojci prirodno pjenilo, biljni glicerin, biljno i eterično ulje


Sapun za lice


Pamučna ambalaža

Za čuvanje noviteta kupila sam si i ambalažu. Po želji sam dobila obrub i druker u rozoj boji, dok su uobičajene zlatne da se bolje slažu sa logom kozmetike.

Cijena 15kn

Što kaže Dunja:
Ambalaža za šampone i sapune napravljena je od pamuka, a unutarnji dio od nepropusnog pula. Može to biti vrećica ili koverta. Korištenje je jednostavno; samo ju rastvorite i nakon korištenja kruti šampon ili sapun odložite, počekajte koju minutu da se šampon/sapun osuši i zatvorite vrećicu potezanjem končića, dok kovertu samo preklopite i stisnite druker.


 Pamučna ambalaža - oblik koverte

Dojam te detaljnju recenziju svih proizvoda donijeti ću u nekom od budućih proizvoda nakon što ih istestiram.

Do čitanja,
Illy

1 komentar: