New In - Baby Star

O Baby Star proizvodima već ste mogli čitati u prethodnom postu, a ovaj put donosimo neke nove proizvode.

Baby Star brand lociran je u Srbiji, ali dostavlja i u RH po povoljnoj poštarini od 25kn, Tiskom.  O Baby Star recikliranim pelenama sigurno ste već čuli, a novitet su platneni ulošci.

Reciklirana splitica
*PR uzorak

Na slikama možete vidjeti koliko je ova pelena unikatna, maštovita i lijepa.  Po dimenzijama više odgovara manjim i mršavijim bebama, nama buckama najviše smeta što nam je plitka, iako je i uža među nogicama od pocketice. Ukoliko ste buckastiji kao mi, uzmite pocketicu i nećete požaliti.  Uz spliticu dolaze i 2 uloška, jedan dupli i jedan obični, koji su svakako dovoljna i za jača mokrenja. U ovoj (recikliranoj) izvedbi možete kupiti i pocketice koje sam recenzirala ovdje.

Cijena 81 kn (1350 RSD)
Sastav Do kože pamučni baby soft pliš 77% pamuk 23% poliester, pa singl 100% pamuk i na kraju dezenirani (on može biti 100% pamuk , ili 5% elastin i 95% pamuk zavisno od dezena)


Vanjska (dezenirana) strana pelene

 Ulošci - Unutarnja strana pelene

Dimenzije


Platneni uložak
*PR uzorak

Platneni uložak je novitet u ponudi Baby Star branda. Marija je i u ovome pionir pošto je donji sloj (do rublja) izrađen od vune. Vuna koju koristi nije gruba ni "pikava" te je ugodna za nošenje, kao i gornji plišani sloj. Ova vuna djelomično zadržava tekućinu, ali bih uložak preporučila samo za dnevna korištenja i slabija krvarenja jer je na testiranju sa 10 mL procurio.
Veličina uloška je dovoljno velika za svakoga, a za širinu bih predložila dva seta drukera za reguliranje širine kako bi odgovarao na više vrsta donjeg rublja.

Cijena 21 kn (350 RSD)
Sastav Dva vunena sloja do rublja, a upijajući dio dva sloja baby soft pliša i jedan sloj pamučnog futera

 PU - sloj do kože

PU - sloj do rublja

PU - dimenzije

Do čitanja,
Illy

Nema komentara:

Objavi komentar