New In - Mini M

Mini M je jedan od najnovijih brandova platnenog svijeta. Neke od proizvoda pogledajte u nastavku.


Dostava proizvoda je moguća i poštom i Tiskom, ovisno o preferencama kupca.
Ono što će vas vjerojatno razveseliti je popust koji možete dobiti ako naručite 5 ili više pelena, a iznosi 10%.

Čim sam otvorila paket osjetila se briga prodavača za kupca. Svaki proizvod bio je upakiran u zasebnu vrećicu koja je bila zalijepljena i označena naljepnicom sa imenom i logotipom branda.

Sadržaj paketa

AIO pelena
*PR uzorak

AIO ili All-In-One pelena je najsličnija jednokratnim pelenama po tome što ima i unutrašnje upojne slojeve i vanjski nepropusni sloj.

Ova pelena prvenstveno osvaja svojim dezenima. Vanjski dezen PUL-a nisam primijetila još ni kod jedne šivalice, a iznutra se radi o kombinaciji boja: rozoj i bijeloj. Roze boje je zapravo jedan poseban materijal naziva staydry koji pomaže da se bebina guza osjeća suho, slično kao kod jednokratnih pelena. Upojni materijal uložaka je bambus flis. Pelena ima jedan veliki uložak i jedan manji, svaki je odvojiv te spojiv sa drukerima (nijedan ne pleše). Također i pelena i ulošci imaju staydry sloj kako bi mogli s bilo kojom razinom upojnosti pelene imati taj suhi osjećaj.

Testiranje ove pelene vršila je beba od skoro godinu i pola, ni mršava ni debela, koja dosta mokri (i doji i pije tekućinu). Pelenu smo držali 4h i nije nam procurila, a nije nam se niti urezivala.

Cijena 95kn

Pelena s ulošcima
Unutarnja strana pelene

Vanjska strana pelene
Dezen za dečke

Split pelena
*PR uzorak

Split pelena je vrsta pelene na koju je potrebno dodati cover kao nepropusni sloj, obzirom da je ona sama izrađena isključivo od upojnih slojeva. Ovakva vrsta pelene se koristi kada trebate jaču upojnost i veću sigurnost nego što pruža AIO.

I ovdje osvaja tirkizni dezen s jednorozima i porukom love (eng. ljubav). Pelena osim vanjskog sloja sadrži čak 3 dodatna uloška različite veličine. Sa vanjske strane korišten je pamučni jersey. Upojni slojevi su rađeni od bambus velura i flisa.

Pelena je nježna prema koži, a također je i dobrog kroja.

Cijena 90kn

Pelena sprijeda


Pelena odostraga
Pelena s preklopljenim ulošcima
Svi ulošci pelene
Dezen pelene

Hlačice (Loonice)
*PR uzorak

Hlačice za platnene pelene imaju dizajn osmišljen baš za platnene guze jer na guzi imaju pojačanje/proširenje. Ono što dodatno odlikuje ove hlačice je dugotrajnost nošenja. Gumice oko trbuha i gležnjeva su nježnije nego kod kupovnih hlačica, usto su i široke pa presavijanjem omogućavaju nosivost kod malog djeteta, a kako dijete raste gumicu namještate tako da odgovara i većem djetetu. Zbog toga se ove hlačice mogu nositi i više godina.

Hlačice možete dezenom uskladiti s pelenama te možete birati između raznih dezena, što je opet plus za individualnost i kreativnost koju ne možete dobiti niti u jednom dućanu. Materijal izrade je pamučni jersey.

Dolaze u 3 veličine:
  • miniloonice - nosive od 3 mjeseca do godinu dana
  • loonice - nosive od 6 mjeseci do 3 godine
  • maxiloonice - nosive od godinu dana pa sve do 5 godina starosti djeteta

Cijena 120kn

Prednja strana
 Stražnja strana

U ponudi postoji još nekoliko vrsta proizvoda od kojih ćemo neke predstaviti u jednom od sljedećih postova.

Do čitanja,
Illy

Nema komentara:

Objavi komentar