New In - Lovely prirodna kozmetika

Suradnja s Lovely prirodnom kozmetikom sada je već ustaljena na ovom blogu jer u istom uživamo i Dunja i ja. Novitete i recenzije donosim u nastavku.

U paketu je došao novitet - Serum za lice, a uz njega i mini paket za bebe.

Sadržaj paketa

Serum za lice

Lice je prvo što drugi ljudi uoče, pa se stoga većina nas trudi bar taj dio redovno njegovati. Kreme za lice su uobičajena njega za kojom posežemo, a rekla bih da je serum za lice sljedeća razina njege lica. Sastojci seruma su obično puno učinkovitiji od sastojaka kreme, a serum sam po sebi je puno laganije teksture, razmaziviji i "lakši" na koži. Serume koristim rado, i to na način da većinom koristim samo serum, a u doba godine kada mi je potrebno nešto više njege (npr. suhi zimski dani), nakon upijanja seruma nanosim kremu. Ovim serumom sam zadovoljna, mislim da bi svaki tip kože bio zadovoljan efektom. Miris je nježan, osjeća se smilje koji je jedan od glavnih sastojaka.

Serum dolazi pakiran u eko staklenu ambalažu tamnije boje koja čuva sastojke od svjetlosti. Također ima i pumpicu za lakše doziranje - jedan pritisak je dovoljan za čitavo lice, a još jedan ako želite njegovati dodatno vrat i dekolte. 

Cijena 90kn
Količina 30mL
Rok trajanja oko 2 mjeseca uz čuvanje u hladnjaku
Sastojci hidrolat smilja, voda, makadamija, hijaluronska kiselina, koenzim Q10, vitamin E, vitamin C, coco silikon, mliječna kiselina

Što kaže Dunja:
Bogat najboljim anti age sastojcima, dolazi u staklenoj bocici na pumpicu radi lakseg doziranja. Dovoljan je jedan stisak seruma kojeg je najbolje nanijeti ujutro na ocisceno lice i vrat. Za mjesovitu i masnu kozu dovoljan je serum i za njegu a osobe sa suhom kozom mogu nakon seruma nanijeti jos i kremu. Lagane je, nemasne teksture i brzo se upija. Zagladjuje kozu, smanjuje bore i sprecava nastanak novih te daje kozi sjaj.
  
Serum za lice

Bebolina mini paket

Paket sa svim proizvoda koji trebaju jednoj bebi - krema za guzu, toaletna vodica i šampon. Količine su manje nego one uobičajenih proizvoda, ali nama su sasvim dovoljne i za regularnu upotrebu. Prirodna kozmetika ne sadrži konzervanse pa je uvijek bolje naručiti svježe, a i ovakav paket je povoljniji.

Šampon je vrlo nježan no istovremeno učinkovito čisti. Lijepo se pjeni te je ugodnog mirisa.
Toaletna vodica je vrlo praktična jer ju možete koristiti bez problema i na putu. Mi ju špricamo direktno na kožu, ali možete i na platnenu maramicu ili gazu pa time brisati bebu. Vjerujem da kako se bliži ljeto će biti sve popularnija zbog trenutnog osvježavajućeg osjećaja. Prije korištenja ju je potrebno promućkati.
Krema za bebe je dosta kruta, vjerujem zbog voska u sastavu. Zbog toga se sporo troši jer ne "zagrabite" puno kreme nego točno onoliko koliko vam treba kako biste njegovali bebinu kožu.

Cijena 80kn
Količina
  • Šampon za kosu i tijelo 100 mL (regularna količina 200 mL)
  • Toaletna vodica 100 mL
  • Krema za bebe 50 grama  (regularna količina 100 grama)
Rok trajanja 3-6 mjeseci, nije potrebno čuvanje u hladnjaku
Sastojci
  • Šampon: hidrolat lavande, prirodno pjenilo, biljni glicerin, izvorska voda, kokos maslac
  • Toaletna vodica: hidrolat lavande, izvorska voda, biljni glicerin, kokosovo ulje, bademovo ulje, provitamin B5 (panthenol)
  • Krema: lanolin, shea maslac, kokos maslac, kakao maslac, ulje slatkog badema i pčelinji vosak (pročišćeni)
Što kaže Dunja:
Idealno kao poklon, za put ili ako samo zelite manje proizvode za probu.
Sastoji se od sampona za kosu i tijelo od 100ml, toaletne njegujuce vodice od 100ml i kreme od 50g.


Bebolina mini paket
Odstranjivač laka za nokte

Kao lakoholičarka isprobala sam puno odstranjivača za nokte. Ovaj je jedini prirodni odstranjivač za nokte koji sam imala priliku vidjeti i isprobati. Zaista sam zadovoljna, skida čak i teško skidive lakove sa šljokicama. Dolazi u praktičnoj bočici na prskanje.

Cijena 50 kn
Količina 30 mL
Rok trajanja 6 mjeseci
Sastojci etil laktat (100% biljnog porijekla dobiven fermentacijom šećera, otapalo), voda, ricinusovo ulje i eterična ulja limuna i naranče

Što kaže Dunja:
Ovaj ekološki 100% prirodan odstranjivač učinkovito odstranjuje lak sa noktiju i pritom ih njeguje uz dodatak ricinusovog ulja i eteričnih ulja limuna i naranče.

Odstranjivač laka

Do čitanja,
Illy 

Nema komentara:

Objavi komentar