New In - Sarah Kay

Nedavno sam tipkala prve dojmove o proizvodima Sarah Kay što možete pročitati ovdje.

U ovoj pošiljci od Sare stiglo je na moju cvjetnu livadu još cvijeća - AIO pelena i leptirići na grickama za nosiljku.

Sadržaj paketa

AIO pelena
*PR uzorak

Od svih proizvoda iz prošlog posta, jedino AIO nije prošla naša testiranja s visokim ocjenama. To je rezultiralo pozivitnom suradnjom sa šivalicom koja je uvažila sve moje konstruktivne kritike te ih primijenila na novi model.

Ovaj model odlikuje se većom širinom između nogica i većom dubinom pelenice. Zbog toga odgovara većini beba, usudila bih se reći da čak i mršavijima koje su voljele raniji uži kroj, ali i buckama kao što smo mi. Zbog šireg kroja, širi je i sloj PUL-a koji pomaže u sprečavanju curenja pelenice. Osim poboljšanja kroja, pelena u ovakvoj izvedbi "drži" otprilike duplo dulje, tj. nama drži 4h što je sasvim dovoljno za bilo kakve dnevne potrebe, čak i putovanja.

U toku je proces daljnjeg testiranja gdje bi se model dodatno poboljšao, možda čak i do "noćne" razine pelene.

Ako vam se svidio prethodni kroj, ne očajavajte, šivalica nudi pelenu u oba kroja. Niste sigurni koji bi odabrali? Pokušajte s ovim, vjerojatnije je da će vam odgovarati, a i duže drži.

Cijena 130 kn

Uložak - Unutrašnjost pelene
 Vanjski dezen pelene
 Dimenzije

Gricke
*PR uzorak

Što su gricke i čemu služe?
Kao što slutite po imenu, gricke služe za grickanje. Kako bebama koje se nose u nosiljci povremeno rastu zubići, tako imaju i potrebu grickati sve oko sebe. Umjesto da se ošteti vaša puno skuplja nosiljka i da nju perete svako malo razvijene su gricke.

Za naš mei-tai ove gricke savršeno odgovaraju. Javila sam dimenzije, no da i nisam opet bi standardne dimenzije od 20 x 20 cm odgovarale bez problema. Ono što mi se posebno sviđa kod ovih gricki, a i kod ostalih Sarah Kay proizvoda, jest to što su izrazito mekane i savitljive te dolaze u krasnim dezenima. Jedna strana je dezenirana sa ružičastim leptirima na bijeloj podlozi, dok je suprotna strana čitava bijela s reljefnim zvjezdicama.

Cijena 30 kn jednostrane / 40 kn dvostrane

Sklopljena gricka sa reljefne strane - Otvorena gricka s leptirima

Cjenik svih proizvoda Sarah Kay možete pogledati na ovom linku.

Do čitanja,
Illy

Nema komentara:

Objavi komentar