New In - AMK Gifts

AMK Gifts brand proizvodi razne stvari graviranjem u drvetu. Neke od njih pogledajte u ovom postu, a ostale možete pogledati na stranici branda.


Gravirana slika

Ukoliko imate fotografiju koju bi voljeli ovjekovječiti na unikatan način, dobar izbor je dati ju izraditi na ovakav način.

Prije graviranja slika se obrađuje na nekoliko načina te birate koji od krajnjih rezultata vam se najviše sviđa. Također možete i sami obraditi sliku pa to poslati na izradu. Svakako imajte na umu da je konačni rezultat "crno-bijela" slika, tj. ne postoje boje pa se tako ne može prenijeti sve što vidite na uobičajenoj fotografiji u boji. Zato i jest potrebno prvo obraditi sliku sa što boljim isticanjem kontrasta kako bi se istaknuli određeni dijelovi slike, a ostalo stavilo u drugi plan.

Slika se gravira na šperploči debljine pola centimetra, dimenzija A4 papira (cca 20x30 cm). Pozadina slike izgleda kao svijetlo drvo, a ugravirani dijelovi su smeđih nijansi. Osjećaj i izgled fotografije je 3D i to je kvaliteta slike koja mi se najviše sviđa. Tamniji dijelovi ugravirani su dublje, a što je boja originala svjetlija to je graviranje pliće.

Slika je dimenzija A4 formata pa unaprijed odlučite kako želite imati okrenuti sliku. Također možete zamoliti da se napravi udubljenje na stražnjoj strani koje će služiti za vješanje slike.

Primjere slika s raznim vrstama obrade pogledajte u nastavku.

Cijena 90 kn








 Primjeri graviranih slika


Gravirane pozivnice

Osim slike A4 formata, AMK Gifts izrađuje i pozivnice, privjeske i sl. Pozivnice su dimenzija 9 x 9 cm, a mogu doći i s magnetom u kojem slučaju nadoplaćujete 2 kn, tj. plaćate 17 kn za pozivnicu s magnetom.

Cijena 15 kn

Gravirane pozivnice

Uskoro će biti organizirana i nagradna igra u suradnji sa AMK Gifts pa upratite sljedeće objave.

Do čitanja,
Illy

Nema komentara:

Objavi komentar