New In - Sarah Kay

Zasad najmlađa šivalica, vrijedna majka dvoje djece, odlučila se predstaviti na ovom blogu. Nedavno je dala i intervju koji možete pročitati ovdje.

Sadržaj paketa
AIO pelena
*PR uzorak

Pelena ima ušiveni uložak gdje je upojni materijal zorb koji upija više i od konoplje, a do kože se nalazi ekstra mekani bambus velur. Do sada sam kupila puno pelenica sa velurom, no pamučnim i moram priznati da je bambus puno nježniji i ljepši, presijava se. Obzirom da se radi o bambusu rekla bih da je i upijanje bolje od pamučnog velura, no za upijanje je tu središnji sloj zorba kao materijal koji najbolje upija od trenutno dostupnih na tržištu. Pelena dolazi sa velikim uloškom koji također sadrži upojni zorb sloj, obložen s bambus velurom s obje strane.

Bez obzira na ove krasne materijale nama je pelenica držala samo 2-3h. Problem je vjerojatno u tome što smo bucke, a pelenica nam je uska i plitka, tj. kroj nam ne odgovara. Kao takva bi trebala biti savršena za mršave i aktivne bebe koje vole bikinice.

Trenutno se radi na novoj - poboljšanoj verziji ove pelene o čemu će biti riječ u jednom od sljedećih postova.

Cijena 130 kn

AIO pelena
Unutarnja strana pelene s uloškom
Vanjska strana pelene

  Dimenzije pelene

Blazinice za uklanjanje šminke
*PR uzorak

Blazinice su lijepog dizajna koji je usto i funkcionalan. Tanke su pa nema problema s rukovanjem jer lako prate konture lica. Prednja strana je mako, a stražnja pamučni frotir.

Cijena 3 kn/kom


Krpice za brisanje
*PR uzorak

Kombinacija materijala je ista kao i za blazinice (mako/pamučni frotir). Za razliku od okruglih blazinica, krpice su pravokutnog oblika. Postoji kombinacija i sa bambusom koja je onda nešto skuplja (7 kn).

Cijena 5 kn


Slinček
*PR uzorak

U paketu su došla 2 slinčeka koja se razlikuju po kroju. Zeleni s pandama je klasičnog trokutastog kroja, dok je slinček s rozim prugicama veći i zaobljeniji te se kopča sa strane. Oba slinčeka odlikuje dobra funkcionalnost i mekoća za što je zaslužna kombinacija bambus frotira i makoa. Sviđa mi se što je dodan dodatni porub jer se zbog toga rubovi ne uvijaju kako inače zna biti problem s mekim slinčekima. Također je veliki plus to što se može regulirati širina pomoću drukera na 2 veličine.

Cijena 15 kn


Wetbag
*PR uzorak

Wetbag, tj. vreća za mokre pelene u ovom je slučaju ponešto neobičnog valjkastog kroja.Također je našivena i nešto duža ručka kako bi se mogao lako prenositi i objesiti pa odgovara odlično primjerice u kupaonu. Dezen je trenutno aktualna Frozen što čini ovaj wetbag bajkovitim. U ovaj wetbag stane oko 5 pelena. Šivalica radi i druge krojeve i veličine.

Cijena 70 kn


Cjenik svih proizvoda Sarah Kay možete pogledati na ovom linku.

Do čitanja,
Illy

Nema komentara:

Objavi komentar