New In - Baby Star

Prvu narudžbu Baby Star branda obavila sam nedavno. Utiske i proizvode pročitajte u nastavku.


Baby Star brand lociran je u Srbiji, ali dostavlja i u RH po povoljnoj poštarini od 25kn, Tiskom. Narudžbu sam čekala nekoliko tjedana, gdje nisam sto posto sigurna u uzrok, no mogu reći da sam dobila informaciju da to nije rijetkost. Da li je tako i za narudžbe unutar Srbije ne mogu tvrditi, ali svakako preporučam da narudžbe za RH radite u doba akcija jer je tada slanje češće, a i povoljnije cijene nikako ne odmažu.

Sadržaj paketa

Krpice za brisanje
*PR uzorak

Krpice za brisanje su lijepog dizajna. Nešto su neuobičajenijih dimenzija, tj. nisu kvadratne na kakve nas je većina navikla nego su ovali 15x30cm. Lako ih je zamijeniti za uloške da nisu pretanke za uloške. Obzirom da su dobre širine i dužine koristim ih kad želim prekriti pelenu do guze ukoliko je pelena grublja. Multifunkcionalnost na djelu :) Dolaze u pakiranju od po 6 komada.

Cijena ~ 30 kn / set (500 RSD)


Slinček
*PR uzorak

U skladu s pocket pelenom, od ptičica je izrađen i slinček. Kopča se na jedan druker te je nešto tanje i jednostavnije izvedbe. Vrlo je mekan i savitljiv, no rubovi se uvijaju iako to ne smeta funkcionalnosti.

Cijena ~ 9 kn (150 RSD)


Jastučići za dojilje

Osim verzije s PUL-om, jastučiče možete naručiti i sa vanjskim slojem vune kao nepropusnim. Vjerujem da je i ovdje Baby Star pionir kao i sa OS vunenim coverima.

Cijena ~ 6 kn (110 RSD)

Jastučići za dojilje

OS Vuneni coveri

Osim OS covera, Baby Star ima i verziju sa hlačicama koja se izrađuje u veličinama. Materijal možete birati po debljini i boji. Ovdje je bijeli nešto deblji od smeđeg. Baby Star vuneni coveri reklamirani su kao noćni te da ne trebaju lanoliziranje. Za sada smo isprobali samo smeđi, bez lanoliziranja te nam kao takav nije izdržao puno sati. Uz preporuku mame koja bez problema koristi ove covere za noć, pokušati ćemo lanoliziranjem. Marija, ime iza Baby Star branda, je također napomenula kako su coveri od deblje vune bolji što se tiče nepropunosti te da su oni istestirani tokom noći. Za sada to još ne mogu potvrditi, jer bijeli još nije testiran tako da očekujte još jedan post što se tiče oba covera.

Svakako moram pohvaliti aplikacije na coverima, za dodatnih 10kn dobivate unikatnu aplikaciju u dogovoru sa šivalicom. Ja sam odabrala noćnu sovicu te pandu za koju sam slala dizajn. Zbog tih aplikacija teško mi se rastati od covera, a postoji i mogućnost da će u doglednoj budućnosti postojati i album samo s maštovitim aplikacijama.

Cijena ~ 92 kn bez aplikacije, 10 kn aplikacija (1500 RSD)

Prednja strana covera
Stražnja strana covera

Pocket pelena
*PR uzorak

Ovo je naša prva pocketica. Radi se o peleni koja ima džepić u koji se umeću dodatni ulošci koji povećavaju upojnost pelene. Sa ovom pelenom dolazi i trifold (prefold koji se preklapa na tri dijela) te dodatni jednostruki uložak. Zbog toga možete pelenu prilagoditi i za dan i za noć. Ukoliko ste fan pocketica, preporučam vam i ovu. Mi smo bucke (trenutno broj 74) i pelena nam odlično odgovara.

Ulošci su rađeni od tri sloja (pliš, futer, pliš), dok je sama pelenica izrađena od vanjskog pamuka s dezenom, središnjeg upojnog sloja i pliša do bebine kože.

Cijena ~ 65 kn (1050 RSD)

Pocket pelena
Dijelovi pelene
Dimenzije pelene

Ako vas zanima osoba iza branda, pročitajte intervju o Mariji Asodi.

Do čitanja,
Illy

Nema komentara:

Objavi komentar