New In - Dolisa Made With Love

Sezona hladnog vremena je u punom jeku pa vjerujem da se pitate kako da što bolje utoplite svoje dijete. Dobra rješenja kriju se kod Dolise u formi vreća za spavanje.

Dostavu po lokalnim cijenama možete dobiti ukoliko ste iz Hrvatske ili BIH.

Vreća za spavanje

Dolisa ove vreće za spavanje dolično zove Up&Play što odgovara funkciji, a potkrijepila sam i slikama svog djeteta "uhvaćenog na djelu" netom nakon spavanja. To je moguće upravo iz razloga što vreće imaju nogavice pa se dijete ne osjeća sputanim. Vreća oko nogica ima gumice pa neće spadati iako je široka i dugačka što omogućava da vreću nosite i više sezona. Zbog toga postoje samo tri veličine vreće koje onda rastu s bebom (80, 88 i 98 cm). Vreća predstavljena u ovom postu je proljetna verzija, no zamolila sam dodavanje kratkih rukava. Postoji i zimska verzija koja je napravljena od debljih materijala te s dugim rukavima. Boje na slici i aplikacije su moj izbor, a vi možete odabrati nešto što vama odgovara bojom i dizajnom.

Cijena je povoljna, a često bude i rasprodaja vreća već od 100kn pa svakako pogledajte što se nudi ukoliko tražite nešto slično.

Cijena 130-175kn

Što kaže Dolisa
Pomoću vreće za spavanje s nogavicama vaša će se beba po buđenju moći kretati bez dodatne nervoze, odmah će se moći uhvatiti igre s najdražom igračkom u blizini, ili dopuzati i probuditi vas s najljepšim osmijehom za odličan početak dana. Od milja smo vreće za spavanje s nogavicama iz tog razloga nazvali Up&Play.
Cijena proljetno-jesenske vreće za spavanje je 35KM ili 130kn (bez rukava), ili 40KM/160kn, s rukavima. Osnovna cijena zimske vreće bez rukava je 160kn ili 40KM, s rukavima je cijena 175kn, odnosno 44KM.


Prednja strana vreće

Stražnja strana vreće


Vreća "u akciji"

Dojmove ostalih Dolisinih proizvoda možete čitati na sljedećem linku.

Do čitanja,
Illy

Nema komentara:

Objavi komentar